HIIT Basecamp Nyheter

Är detta allt?

Är detta allt säger hon och tittat på mig frågande? Inte illa menat utan snarare överraskat. Mitt svar blir, precis som tidigare, ja och det är inte så lite det.

HIIT Basecamp är resultatet av en frustration över en bransch som inte erbjöd något utöver det vanliga utbudet av gruppträningsklasser och redskap. Inte heller kunde vi hitta miljöer som passade de som inte redan har den perfekta kroppen och som upplever miljön i styrketräningssalen bland tajta kroppar och stora muskler som obekväm och icke motiverande. Jakten på den nya medlemmen gick via plånboken snarare än känslan av mer värde för pengarna. Någonstans kände vi att folk är villiga att betala mer för träning om de får en upplevelse varje gång de kliver in i studion och var gång de ställer sig på löpbandet. Upplevelse för oss är en kombination av redskap, personalens bemötande, instruktören, hur man boka pass, hur snabbt man får svar på frågor, belysning, variation i passen, känsla att man lämnar sin vardag bakom sig en stund, en känsla av utveckling samt vetskap att träningen är effektiv, säker och kvalitativ. 

Vår kärna är att erbjuda en träningsupplevelse som får de som normalt inte trivs på gymmet att börja träna och fortsätta, en upplevelse som motiverar de gånger det känns tungt, en upplevelse som utmanar och uppmuntrar medlemmarna att utmana sina gränser och en upplevelse som skapar en teamkänsla.

Ta med några kollegor och testa ett pass hos oss. Varför inte ett HIIT Posture pass som lägger fokus på vår hållningsmuskulatur vilket i sin tur motverkar vanliga problem med smärtor i nacke, rygg och axlar.

För alla som inte vill lägga timmar på träning varje vecka så är HIIT i nattklubbsmiljö verkligen effektivt och något som passar alla. 

Vänliga hälsningar

Hanna Stjernvall

Grundare och VD 

 

Premiär PT Small group

HIIT Basecamp inleder Epic 2020 med en PT Small Group. 10 deltagare, 1 PT. Träning, kost och en massa resultat.
Show more