HIIT Basecamp Nyheter

Ett mål. En utmaning. 60 dagar

Viktminskning eller viktökning? Drömmer du om att komma i form, bli starkare, mer trimmad eller gå upp i vikt? Upplever du att det att svårt att klara på egen hand?

Då är vår 60 day challenge något för dig, den 15/4 kör vi igång.

 

Det sägs att det krävs minst 21 dagar för att befästa en nya vana, vi ger er 60 dagar så att den verkligen ska sätta sig. I och med den här utmaningen så vill vi hjälpa människor att göra träning till en god vana. ALLA har 30 min två dagar i veckan oavsett vad man säger. Det handlar om planering och beslutsamhet. Det handlar även om att en gång för alla skita i genvägarna.

Istället, gör jobbet som krävs fastän det är lite obekvämt och stundtals väldigt jobbigt. Om man inte är villig att offra lite då är det egentligen meningslöst att ge sig på det hela. Spara istället pengarna och tiden och fortsätt göra det där som är bekvämt och mysigt. Passa dock på att fråga dig själv: Vad är det värsta som kan hända? Du blir trött? Du måste planera? Det gör ont? Du lyckas och når ditt mål?

Fundera på ditt svar.

Kom igen utmana dig själv att, under 60 dagar, följa ett träningsprogram (minst 2 pass i veckan) och ett kostprogram som är designat efter ditt individuella viktmål. Till hjälp har du en coach som peppar, stöttar och hjälper dig när du fastnar. Du har även de andra deltagarna att luta dig tillbaka på, tillsammans är man starkare.

Vad är det värsta som kan hända?

Anmäl dig här

Premiär PT Small group

HIIT Basecamp inleder Epic 2020 med en PT Small Group. 10 deltagare, 1 PT. Träning, kost och en massa resultat.
Show more