Nyheter

Lidingöloppet och backträning

Sommaren har slagit ut för fullt, stränderna är fulla och ute på gator och i parker springs det för fullt. Många har som mål att genomföra Lidingöloppet, 30 km på en väldigt kuperad bana.

Skaffa dig de bästa förutsättningarna att klara loppet tillsammans med oss.

Vecka 28 drar vårt 12 veckors, inför Lidingöloppet, program igång. De första 5 veckorna sker all träning på egen hand och med hjälp av ett träningsprogram som du får av oss rakt ner i din mobil. Efter 5 veckor flyttar vi in träningen till studion där vi ses 1 gång i veckan för gemensam träning. Passen är 70 min långa och inkluderar även teknikträning och rörlighetsträning.

Huvudfokus kommer dock att ligga på backträning och ni kommer ha chans att öva på alla tuffa backar som dyker upp under loppets gång. Till vår hjälp har vi våra löpband som kommer upp i 25% lutning samt Sarah Jaxell, erfaren löpcoach och personlig tränare.

Platser: 10

Pris: 2995 kr

Anmälan är bindande och sker till info@hiitbasecamp.com eller via den här länken

 

 

Träning online

HIIT Basecamp utökar sitt produktutbud och erbjuder nu även träning online. Anpassade träningsprogram rakt ner i mobilen. Vad är du ute efter? Program till löpträning, Beach Body, hjälp på resan? Oavsett så kan vi hjälpa dig.
Show more