Personlig Träning

Träning som är personlig på riktigt

Får du inte de resultat du önskar fastän du gör allt rätt? Då kan det vara bra att ta hjälp av en extern resurs som kan utforma ett kost- och träningsprogram som passar dig som handen i handsken. 

COACHING + TRÄNING + KOST = PT MENY

Hur vet man hur många PT timmar som behövs för att nå ett visst mål? Varför ingår inte kost och coaching i personlig träning? Hur personlig är träningen egentligen utan en gedigen bild av din bakgrund, förutsättningar och behov? Detta är något vi har tänkt på länge och därför känt att vi måste göra en rejäl förändring kring hur vi arbetar med personlig träning. Låt oss presentera vår PT Meny.

Vår PT Meny baseras på att din personliga tränare, efter ingående samtal med dig, tar fram ett program som inkluderar både träning, kost och coaching. Hur många timmar av varje som du sedan behöver för att nå ditt mål är något som styrs av ditt mål samt ditt behov av hjälp. Vi väljer att kombinera träning- och kostprogram med coaching för att skapa en helhet som ger långsiktiga resultat. Det kan inte bli mer personligt än så.

Boka tid för kostnadsfri konsultation med någon av våra PTs så sätter vi ihop din meny.

HIIT Basecamp

Kontakta oss

Skicka ett mail till oss så återkommer vi så snart som möjligt och bokar in en tid.