HIIT Basecamp

Kostrådgivning för resultat

Kosten har stor betydelse för hur vi mår och vilket resultat vi får av träningen. Komplettera din träning med ett kostprogram som maximerar dina resultat, oavsett om det är viktminskning, viktökning eller kost som är anpassad efter dina träningsmål.

Kostanalys

Kostanalys

Vår analys baseras på den kostregistrering du får göra under 5-7 dagar. Den ger oss en bild av ditt näringsintag under en vanlig vecka och kan till exempel visa sig att du får i dig för låga mängder av vitaminer/mineraler, att ditt näringsintag är för lågt/högt och att det i sin tur påverkar ditt träningsresultat och/eller generella välmående och energinivå. Vid en uppföljning går vi tillsammans igenom resultatet och du får med dig förslag på förändringar.

Pris 995 kr

En kostanalys ingår alltid när du köper ett PT paket

Kostrådgivning Bas

Kostrådgivning Bas

Efter en första analys samt diskussion om ditt mål med kostrådgivningen så sätter vi en kostplan för dig att hålla under en månad. Du får tillgång till ett program med en receptbank som gör det enkelt för sig att dokumenterar allt du äter under en månad. I programmet kommer du kunna jämföra det du äter mot den kostplan som rekommenderas just dig. Efter avslutad period (1 månad) kan du få fortsatt tillgång till kostprogrammet om du önskar för en kostnad av 75 kr/mån. Vi finns tillgängliga för stöd och pepp under hela perioden och det ingår en genom gång efter månadens slut då vi går igenom dina resultat och hur du ska arbeta vidare.

Pris: 1495 kr

Kostrådgivning Plus

Kostrådgivning Plus

Precis som kostrådgivning bas men vi lägger till ytterligare en månad och ytterligare avstämning för att ge fortsatt stöd under tiden du jobbar mot ditt mål. Efter avslutad period (2 månader) kan du få fortsatt tillgång till kostprogrammet om du önskar för en kostnad av 75 kr/mån. Vi finns självklart tillgängliga för stöd och pepp under hela perioden.

Pris: 1995 kr