HIIT Basecamp Nyheter

Mamma Bootcamp

Vi erbjuder dig, som nybliven mamma, resultatinriktad träning som har syfte att återställa din kropp efter din graviditet.

Stärk din mammakropp

Efter din förlossning är kroppen som svagast och måste tränas på rätt sätt för att hjälpa den att läka rätt. Det är lätt att belasta kroppen fel och/eller tränar för hårt i ett för tidigt stadium vilket ökar skaderisken och återhämtningstiden markant. Att ha tålamod och börja jobba inifrån och ut är viktigt för att du ska få de långsiktiga resultaten. 

Därför delar vi upp Mamma Bootcamp i 2 steg.

Steg 1

Här fokuserar vi specifikt på grunderna och på att träna dig stark inifrån och ut. Vi lär dig andas på rätt sätt, hur du aktiverar din bål samt hur du börjar stärka upp ditt bäcken. Målet är att skapa de allra bästa förutsättningarna för dig och din kropp så att du kan börja träna och röra på dig så som du gjorde innan din graviditet. Varje vecka får ni övningar som ni kan använda vid träning hemma.

Steg 2 

Nästa steg blir att bygga på styrka kring rygg, axlar, säte och de yttre magmusklerna. Vi lägger fokus på korrekt teknik när man bär och lyfter sitt barn. Varje vecka får ni övningar som ni kan använda vid träning hemma.

Obs: Vi vet att alla är olika och läker olika snabbt och det är något vi tar hänsyn till. Vi individanpassar övningarna så att alla kan utgå från sin egna individuella nivå.

Vi träffas i studion en gång i veckan (en timme) och det går naturligtvis jätte bra att ha med sig sitt barn under passet. Alla pass sker under ledning av personliga tränare som är specialiserad i träning för nyblivna mammor.

Varje kursomgång är på 8 veckor med begränsat antal platser.

Pris: 1795 kr

Nästa programomgång: 26/01 kl 10.00 - 11.00

Anmälan är bindande och sker till oss via info@hiitbasecamp.com eller via knappen "Boka din plats" till höger här på sidan. Innan start kommer du att få fylla i en hälsodeklaration som ge oss lite bakgrundsinfo om dig.

HIIT Basecamp

Mamma Bootcamp info

Har du frågor kring Mamma Bootcamp?

Fyll i dina uppgifter här så återkommer vi asap

/Team HIIT Basecamp