HIIT Mamma

MammaBootcamp + MammaWorkout

Vi erbjuder dig, som nybliven mamma, resultatinriktad träning som har syfte att återställa din kropp efter din graviditet.

Stärk din mammakropp

Efter din förlossning är kroppen som svagast och måste tränas på rätt sätt för att hjälpa den att läka rätt. Det är lätt att belasta kroppen fel och/eller tränar för hårt i ett för tidigt stadium vilket ökar skaderisken och återhämtningstiden markant. Att ha tålamod och börja jobba inifrån och ut är viktigt för att du ska få de långsiktiga resultaten. 

Därför delar vi upp Mamma Bootcamp i 2 steg.

Steg 1

Här fokuserar vi specifikt på grunderna och på att träna dig stark inifrån och ut. Vi lär dig andas på rätt sätt, hur du aktiverar din bål samt hur du börjar stärka upp ditt bäcken. Målet är att skapa de allra bästa förutsättningarna för dig och din kropp så att du kan börja träna och röra på dig så som du gjorde innan din graviditet. Varje vecka får ni övningar som ni kan använda vid träning hemma.

Steg 2 

Nästa steg blir att bygga på styrka kring rygg, axlar, säte och de yttre magmusklerna. Vi lägger fokus på korrekt teknik när man bär och lyfter sitt barn. Varje vecka får ni övningar som ni kan använda vid träning hemma.

Obs: Vi vet att alla är olika och läker olika snabbt och det är något vi tar hänsyn till. Vi individanpassar övningarna så att alla kan utgå från sin egna individuella nivå.

Vi träffas i studion en gång i veckan (en timme) och det går naturligtvis jätte bra att ha med sig sitt barn under passet. Alla pass sker under ledning av personliga tränare som är specialiserad i träning för nyblivna mammor.

Varje kursomgång är på 8 veckor med begränsat antal platser.

Pris: 1795 kr

Nästa programomgång: 26/01 kl 10.00 - 11.00

Anmälan är bindande och sker till oss via info@hiitbasecamp.com eller via knappen "Boka din plats" till höger här på sidan. Innan start kommer du att få fylla i en hälsodeklaration som ge oss lite bakgrundsinfo om dig.

MammaWorkout - träning på egen hand medans vi tar hand om ert barn.

Vår MammaWorkout ger dig som mamma- eller pappaledig, möjlighet att träna i vår studio på vissa fasta tider samtidigt som du kan ha ditt barn med dig. Då studion är liten så kan ni enkelt ha översikt över ert barn och vi som jobbar hjälper naturligtvis till när det behövs. 

Passen är inte ledaledda men vi kommer att ge er möjligheten att följa ett träningsprogram om ni vill, ett program som tar mellan 30 min och 45 min. Under tiden sover ert barn eller leker på golvet. Här finns micro, barnstol och skötbord.

70 kr/pass som betalas på plats.

Välkomna och tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Hälsningar!

Hanna

HIIT Basecamp

Mamma Bootcamp info

Har du frågor kring Mamma Bootcamp?

Fyll i dina uppgifter här så återkommer vi asap

/Team HIIT Basecamp