HIIT Basecamp nyheter

Let's move!

Let’s Move For a Better World 2019

För sjätte året i rad, mellan den 11:e och 30:e mars 2019, arrangerar Qicraft tillsammans med Technogym Let’s Move For a Better World.
Syftet är att bromsa dagens akuta globala problem med stillasittande, som bl.a. resulterar i fetma och andra sjukdomar som kostar samhället enorma pengar och inte minst personligt lidande. Vi är också med på ett hörn och vi behöver er hjälp!

Ni, våra medlemmar, bidrar genom att er träning registreras i mywellness app och omvandlas till MOVEs. All träning räknas, både på klubben, företaget, utomhus och i hemmet.
Det är era sammanlagda antal MOVEs som räknas. Med andra ord, ju fler som deltar och rör på sig regelbundet, desto fler barn får tillgång till en aktivare livsstil och därmed hälsosammare liv.

Era totala antal MOVEs ger er chansen att vinna Technogymutrustning som ni sedan skänker till en lokal skola eller offentlig verksamhet som bedriver hälsofrämjande projekt kopplade till fysisk aktivitet för barn.

Anmäl er via appen för att delta.

Nu kör vi!!

Träning online

HIIT Basecamp utökar sitt produktutbud och erbjuder nu även träning online. Anpassade träningsprogram rakt ner i mobilen. Vad är du ute efter? Program till löpträning, Beach Body, hjälp på resan? Oavsett så kan vi hjälpa dig.
Show more