HIIT Basecamp Nyheter

Vi söker instruktörer

Den 1 september öppnar HIIT Basecamp, Malmös första boutique gym som är helt nischad mot högintensiv intervallträning. Vi söker nu instruktörer som vill bli en del av Team HIIT Basecamp och håller därför en audition i våra lokaler den 13 aug.

Din arbetsbeskrivning är att leda gruppträningspass men ditt uppdrag är att motivera, inspirera, utmana och stötta våra medlemmar. Ditt uppdrag är även att se till så att varje pass blir en upplevelse och att både du och medlemmarna har roligt och går därifrån med förnyad energi.

Vi är små, personliga och söker därför instruktörer med stora personligheter utan stora egon samt ha vana att koreografera egna pass. Gruppträning- och/eller PT utbildning från SAFE eller The Academy är ett bonus men erfarenhet väger även tungt.

Om du vill vara med och sätta HIIT Basecamp på kartan, maila då en kort beskrivning om dig själv samt CV. Vi återkommer med mer info om hur vår audition går till.

Mvh
Hanna Stjernvall

hanna@hiitbasecamp.com

Träning online

HIIT Basecamp utökar sitt produktutbud och erbjuder nu även träning online. Anpassade träningsprogram rakt ner i mobilen. Vad är du ute efter? Program till löpträning, Beach Body, hjälp på resan? Oavsett så kan vi hjälpa dig.
Show more